Catania

Catania

geweldig op vakantie naar Catania

Vliegtickets Catania

Catania telt één vliegveld: Catania-Fontanarossa Airport. De luchthaven is ideaal, want door het vliegveld is helemaal met de auto afreizen naar Catania niet meer noodzakelijk. Catania is een stad waar je geweest moet zijn en door maar ver genoeg van te voren vliegtickets richting de Italiaanse stad te boeken, is een goedkope trip naar Catania binnen handbereik.

De luchthaven Catania-Fontanarossa Airport ligt in het zuiden van Catania en is met jaarlijks ruim 5 miljoen passagiers het drukste bezochte vliegveld van het eiland Sicilië. Het is bovendien de op vijf na drukste luchthaven van heel Italië. Catania-Fontanarossa airport heeft één start- en landingsbaan. Deze hebben een lengte van bijna 2,5 kilometer.

Wil je liever niet uitgeput aankomen op Sicilië na een lange rit met de auto en bootreis, dan is vliegen naar het Catania-Fontanarossa Airport het beste alternatief. Goedkope vliegtickets zijn ruimschoots aanwezig, zolang je maar ver genoeg van te voren reserveert. Alle grote vliegtuigmaatschappijen bieden tickets aan naar de Italiaanse stad.

Vliegen naar Catania is al met al eenvoudig, goed geregeld en goedkoop. Het Catania-Fontanarossa Airport is het grootste vliegveld van Sicilië en heeft één start- en landingsbaan. Tickets zijn goedkoop vooraf te reserveren.

Zoek hotels

Advertentie

Disclaimer - Copyright 2023 Catania.nl alle rechten voorbehouden