Catania

Catania

geweldig op vakantie naar Catania

Autoverhuur Catania

Catania is een stad die gemakkelijk, snel en goedkoop per vliegtuig te bereiken. Het is dan ook niet waarschijnlijk om per auto af te reizen naar de Italiaanse stad. Om alsnog over een auto te beschikken, is het handig om een auto te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn in Catania uistekend in orde.

Autoverhuur in Catania is goedkoop, mits je van te voren een boeking doet. Hoe eerder je een auto reserveert, hoe goedkoper de rekening uitvalt. Autoís zijn vrijwel overal in Catania te huur, zo ook op het Catania-Fontanarossa Airport van Catania. Bij aankomst staat er meteen een auto voor je klaar, zodat je niet eerst het openbaar vervoer hoeft raad te plegen. Om een auto te huren in ItaliŽ die je minimaal 21 jaar te zijn te beschikken over een creditcard en minstens ťťn jaar geldig rijbewijs.

Bij de volgende online autoverhuur aanbieders kunt u tegen scherpe prijzen een auto huren:

In ItaliŽ zijn qua verkeer enkele andere gewoontes dan in Nederland. Zo mag je waar je in Nederland 80 kilometer per uur en 120 kilometer per uur in ItaliŽ 10 kilometer per uur harder. Het is bovendien raadzaam om te weten dat Italianen er een ander rijgedrag op nahouden dan wij Nederlanders. Ze rijden harder, nonchalanter en brutaler. Als je voorrang hoort te krijgen, is het niet altijd gezegd dat je die ook daadwerkelijk krijgt. Pas hier dus mee op.

Het aanbod van autoverhuur in Catania is veelzijdig. Als je goedkoop een auto wilt huren, is het goed om ver van te voren te serveren. Ook goed om te weten is dat in ItaliŽ andere regels en gewoontes zijn dan in Nederland op het gebied van verkeer en autoverhuur.

Zoek hotels

Advertentie

Disclaimer - Copyright 2023 Catania.nl alle rechten voorbehouden