Catania

Catania

geweldig op vakantie naar Catania

Hotels Catania

Een vakantie doorbrengen in Catania, ongeacht de periode van het jaar, is altijd de moeite waard. Bezienswaardigheden zoals de Etna leveren mooie herinneringen op. Als je Catania bezoekt, moet je dan ook minstens een week blijven. Gelukkig is overnachten in de Italiaanse stad geen enkel probleem.

Het eerste aan te raden hotel is Grand Hotel Baia Verde. Het hotel ligt aan een baai van vulkanisch gesteente, op de kliffen van Catania. Grand Hotel Baia Verde is geen goedkoop hotel, maar wel betaalbaar. Zeker als je je denkt dat er zowel een binnen- als buitenzwembad bij zit. Ook heb je vanaf het hotel een geweldig uitzicht op de Etna.


Hotel Nettuno is wél een voorbeeld van een goedkoop hotel. Toch zijn de faciliteiten en accommodaties van het hotel goed te nomen. Hotel Nettuno ligt aan de rotsachtige kust van Sicilië. De afstand naar het centrum van Catania is slechts 1 kilometer. Hoewel het hotel goedkoop is, zijn een panoramisch zonneterras en buitenzwembad ‘gewoon’ aanwezig.

Een ander populair hotel in Catania is UNA Hotel Palace. Het hotel moet hebben van atente service. Bovendien is het uitzicht volgens velen adembenemend. Het restaurant van het UNA Hotel Palace bevindt zich op het dak, waar vanaf het uitzicht het mooist is.

Overige goede hotels in Catania zijn Il Principe Hotel Catania, Best Western Hotel Mediterraneo en Excelsior Grand Hotel. Het eerstgenoemde hotel is bekend vanwege zijn barokstijl. Het Best Western Hotel Mediterraneo heeft een duidelijk uniek tintje en Excelsior Grand Hotel is pretigieus. Alle drie hotels liggen in het hartje van Catania.

Met het Grand Hotel Baia Verde, Hotel Nettuno en UNA Hotel Palaca heeft Catania minstens drie hoogwaardige hotels in huis. Ook de hotels Il Principe Hotel Catania, Best Western Hotel Mediterraneo en Excelsior Grand Hotel zijn het noemen waard.

Zoek hotels

Advertentie

Disclaimer - Copyright 2023 Catania.nl alle rechten voorbehouden